categorie | CKW

Paradiso in Oosterland: Montis Goudsmit & Directie

vr 18-09-2020

Paradiso in Oosterland! Met Montis Goudsmit & Directie. Vrijdagavond 18 september om 20.15 uur.

Swingende en dansbare soul jazz is een passie die de mannen Montis Goudsmit & Directie delen. Hammond-tijger Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer formatie zo bleek, dus hoog tijd om vaker het podium te bestijgen.

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Ook was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief (inter)nationale podia met New Cool Collective en de Ploctones. In 2010 won Anton de VPRO/Boy Edgar prijs.

Drummer Cyril Directie is ook geen onbekende. Regelmatig geeft hij heel Nederland drumles tijdens uitzendingen van DWDD maar hij is vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. de Hans en Candy Dulfer, New Cool Collective, Total Touch, The Postmen, Kane en vele andere succesvolle acts.

Paradiso in Oosterland met Montis Goudsmit & Directie op vrijdag 18 september.
Zaal open vanaf 20.00 uur.
Tickets zijn te bestellen via onze ticketservice op de site. (geopend vanaf juni 2020)