categorie | CKW

Montis Goudsmit & Directie

vr 20-09-2019

Vrijdagavond 20 september is het podium in Oosterland voor Montis Goudsmid en Directie. Klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, en vele anderen worden afgewisseld met eigen composities. Geen avond op de bank, maar een sprankelende avond in onze eigen Oosterlander huiskamer!

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek dus tijd om vaker het podium te bestijgen.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Daarnaast was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord. 

Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief (inter)nationale podia met New Cool Collective en de Ploctones. In 2010 won Anton de VPRO / Boy Edgar prijs.

Drummer Cyril Directie is ook geen onbekende. Een jaar geleden gaf hij heel Nederland nog drumles tijdens een uitzending bij DWDD, deed onlangs nog mee aan TV-programma de Slimste Mens, maar hij is toch vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. Hans en Candy Dulfer, Kane, Trijntje Oosterhuis, The Postmen en vele andere succesvolle acts.

Entree €15,- donateurs CKW €12,50
Aanvang 20.15 uur. Zaal open vanaf 19.45 uur.

Reserveer nu alvast je ticket online!
Entree 15,00
Donateurs 12,50
Aanvang 20.15 uur (zaal open vanaf 19.45 uur)

Na je reservering ontvang je je betaalverzoek per mail. Pas na betaling is je reservering definitief.
Kaarten zijn -indien nog voorradig- ook te verkrijgen aan de deur (vanaf 19.45 uur) voorafgaand aan het concert.