categorie | OCM

Ademtocht 2020

za 11-04-2020

Met het laatste avondlicht in de rug ga je op weg van Stroe naar het hoger gelegen Oosterland.

UPDATE: De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM en de Rijksoverheid raken ook Zin in Oosterland. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus. In navolging van het advies van het KNMO zijn daarom tot nader order, maar in elk geval tot 31 maart 2020, ALLE activiteiten van Zin in Oosterland gestopt.
We rekenen op uw begrip in deze!Een wandeling in stilte met als beproeving het beklimmen van je eigen gedachten. In Oosterland word je - als je wilt - onthaald in een kort mediatief moment met prachtige muziek van o.a. Rheinberger en Pärt die hun weg zoeken door de ruimte en de zinnenprikkelende (!) installatie van beeldend kunstenaar Art van Triest.

Het meditatief moment sluit thematisch aan bij de indrukwekkende installatie. Spelend met donker en licht zijn er ladders die naar de hemel reiken. Maar wat heb je daaraan als je in de put zit en geen uitweg ziet? Korte teksten en spel verbeelden de weg naar Pasen. 

Deelnemers-informatie:
Ademtocht: Zaterdag 11 april 2020
20:00 uur: vertrek vanaf het scoutinggebouw aan de Keizerspoeldijk te Oosterland.
(Let op: We vertrekken per touringcar vanuit Oosterland. Dus zorg dat u daar uiterlijk om 20:00 aanwezig bent!)

Uw deelname voor Ademtocht (de stiltewandeling én het meditatief slotmoment) is via deze pagina te reserveren.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Mocht u niet in in staat zijn deel te nemen aan de Ademtocht stiltewandeling, maar wél graag het slotmoment in de kerk (om 21:30 uur) willen meebeleven, dan is dat mogelijk. Ook hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (zie het reserveerform op deze pagina)