categorie | CKW

Ragazzi Quintet

za 13-04-2019

Zaterdagavond 13 april maken we het podiumvrij voor het Ragazzi Quintet. Joshua, Noah, Reinoud, Wouter en Ischa: Drie cellisten en twee violisten. 

Ze staan op het punt van doorbreken. Het kan zijn dat u ze onlangs al hebt zien optreden bij de Top2000-a-Go-Go of de Cellobiënnale in het Muziekgebouw aan 't IJ. Hun setlist is lang en gaat van Bach tot Buena Vista SocialClub en van Piazolla tot Pharrel.

Ze ontmoetten elkaar zeven jaar geleden bij de muziekdagen Orvelte. Sindsdien zijn de jongens steeds meer gaan arrangeren, componeren, repeteren, improviseren en natuurlijk optreden voor alle soorten publiek. Door hun veelzijdige programma van klezmer, jazz, pop, rock, tango, blues, minimal, bossanova en filmmuziek weten ze van elk concert een onvergetelijke ochtend, middag, avond of nacht te maken. Iets unieks waar u bij aanwezig geweest moet zijn!

U kunt uw kaarten op deze pagina reserveren (t/m uiterlijk donderdag 11 april) via onderstaand reserveringsforumulier. U ontvangt daarna van ons een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Deze mail is tevens uw entreebewijs. Let op: pas na betaling is uw reservering definitief. Kaarten zijn (mits nog voorradig) ook op 13 april voor aanvang van het concert aan de deur verkrijgbaar. 

Entree volwassenen 12,50 p.p.
Zin in Oosterland donateurs 10,00 p.p.
Kinderen t/m 12 jr. gratis

Aanvang concert 20.15 uur  |  Zaal open vanaf 19.45 uur
 

Entreekaarten reserveren door onderstaand formulier volledig in te vullen. U ontvangt van ons een mail ter bevestiging.