categorie | CKW OCM BOK

Covid-19 berichtgeving

za 14-03-2020 t/m di 01-09-2020

De maatregelen die Zin in Oosterland heeft getroffen omtrent COVID-19 leest u hier.20/07-2020

Lieve mensen,
Afgelopen weken zijn door de uitbraak van het COVID-19-virus de deuren van Zin in Oosterland gesloten geweest. Daar komt nu, voorzichtig, verandering in.

Eenieder die op adem wil komen, een kaarsje wil branden, het eeuwenoude gebouw wil bewonderen of komt genieten van de rust en bijzondere sfeer is -zolang de situatie dat toelaat- welkom. Dagelijks (behalve op maandag) is tussen 13.30 en 16.30 uur een gastvrouw of -heer aanwezig. De entree is gratis.

Vanzelfsprekend worden de voorzorgsmaatregelen om het corona-virus in te dammen gerespecteerd. Dat houdt in dat te allen tijde de anderhalve meter afstand moeten kunnen worden gewaarborgd. Daarom geldt er een maximum van tien personen. 

We hopen u snel weer te kunnen ontmoeten!28/04-2020

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM en de Rijksoverheid raken ook Zin in Oosterland.

Afgaande op het oordeel van het RIVM en adviezen van medisch experts tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, is besloten dat de activiteiten die bij Zin in Oosterland gepland zijn tot in elk geval 1 juni 2020 komen te vervallen.

Dat betekent dat het kerkgebouw niet geopend is, ook niet tijdens de reguliere openingstijden in de weekeinden. We hopen uiteraard dat wij u zo snel als mogelijk weer kunnen ontvangen, maar zijn hiervan afhankelijk van de adviezen van het RIVM en de medisch deskundigen. We hopen op uw begrip.Overige mededelingen:

• Uitvaartplechtigheden vanuit de kerk van Oosterland mogen vanaf dinsdag 17 maart worden bijgewoond door maximaal 30 personen.
• Voor rouwbezoek en condoleancebezoek in de kerk gelden dezelfde restricties.
• Het is niet toegestaan om na afloop van de plechtigheid bij elkaar te komen en koffie en of thee te schenken.
• Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter van elkaar afstand te nemen.