categorie | CKW

Welkom Sinterklaas!

za 16-11-2019

Zaterdag 16 november is het weer zover! Sinterklaas komt aan in Holland. En traditiegetrouw komt hij, voordat hij zal afreizen naar Apeldoorn,  éérst langs Wieringen.

Na een feestelijke ontvangt op de haven van Den Oever (10.00 uur) zal Sinterklaas en zijn gevolg in optocht naar Oosterland komen. Vanaf 11.30 uur zijn alle kinderen van Wieringen, Hollands-Kroon en wijde omtrek van harte uitgenodigd.

In de Oosterlanderkerk ontmoet je Sinterklaas en alle pieten die dit jaar zijn meegekomen. Er is tijd om brandende vragen te stellen, liedjes mee te zingen met de enige echte pieten-blaasband én met ze op de foto te gaan natuurlijk. Een onvergetelijk uurtje waar je bij wilt zijn! (Speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar) Maar ouders zijn natuurlijk ook welkom.Voor iedereen die vanaf de intocht op de haven graag mee naar Oosterland wil, maar tegen de optocht te voet opziet, is er de Sint-Express. Een gratis busverbinding tussen Den Oever en Oosterland. De bus rijdt ná de Meet&Greet in Oosterland ook weer terug naar Den Oever.

Zien je jou ook de zestiende november?