categorie | OCM

Elvis en God

zo 02-06-2019

Zondag 2 juni om 19.00 uur: oecumenische viering "Elvis en God"

Een bijzondere viering met gastspreker Fred Omvlee, vlootpredikant/ hoofd geestelijke verzorging bij de marine, Elvisfan en wijd en zijd bekend als “Elvisdominee”. Elvis en God? Wat hebben die met elkaar te maken? 

Een citaat van Fred Omvlee:  “Eigenlijk wilde Elvis gospelzanger worden, maar zijn bijzondere stem paste niet in de gospelbands waar hij solliciteerde. Hij was een gelovige jongen, maar was ook op zoek naar de zin van het leven en hij worstelde met zijn verslaving aan pillen. Als je zijn gospels hoort, weet je dat hij vanuit de diepte zingt, op zoek naar de vrede die alleen bij God te vinden is.” In een persoonlijk verhaal zal Fred Omvlee ons in deze viering vertellen over Elvis en God, aangevuld met teksten van de werkgroep.

Deze viering begint om 19.00 uur vanwege de landelijke presentatie op zondagmorgen 2 juni van het boek “Van Elvis-viering tot U2-dienst” van Fred Omvlee e.a. over de waarde van vieringen met popmuziek. 

Na afloop van deze avondviering bent u van harte welkom om nog even te blijven om na te praten bij een drankje en eventueel het gesigneerde boek te kopen.