categorie | CKW

Roon Staal Oktober Tour in Oosterland

zo 23-09-2018

Zanger en componist Roon Staal tourt in oktober met een nieuw programma langs 17 locaties door Nederland. Tijdens de komende tour zal er een nieuw album gepresenteerd worden.

Het concert in de Michaelskerk te Oosterland vindt plaats op zondag 23 september 2018. Aanvangstijd is 15.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.
 
Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken die zijn inmiddels vele CD releases weten te vinden.
 
Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met veel eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera (!) Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) die Staal als zijn protégé koestert.
 
Staal geeft ook optredens in het verre Oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. In November reist hij opnieuw af naar Azie voor een nieuw concert in dat laatst genoemde land. 
 
Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt en Weet Waarom Je Leeft die diepgang geven aan het concert en onthullen waarom hij aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor studie Wijsbegeerte heeft gevolgd. Maar dit zijn versieringen in een breed repertoire door de Westerse muziek heen waarin klassieke stukken (Pie Jesu, Parelvissers, Panis Angelicus) worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond, Boudewijn de Groot. Staal schuwt uitersten niet: Zo wordt zelfs Ozzy Osbourne uit de kast gehaald met Dreamer - dat hij ooit in Hollywood opnam met producer Jim Ervin. Of een crooner zoals Moon River of Blue Moon maken het dat de avond divers is.

Bestel uw entreekaarten via de site roonstaal.com, telefonisch via 06 30 025 992 of eenvoudig via het reserveerformulier op deze pagina.

Entree (aan de deur) 15,00 euro | Voorverkoop 14,00 euro | Kinderen t/m 12 jr. 5,00 euro 
Donateurs CKW (10%korting) 13,50 euro

Entreekaarten worden óók verkocht tijdens de openingstijden van de kerk. Iedere zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Bestel uw entreekaarten hier