• Broedplaats
  voor
  vreemde vogels
  Een intiem podium in een vroegmiddeleeuwse omgeving
 • Broedplaats
  voor
  vreemde vogels
  Een intiem podium in een vroegmiddeleeuwse omgeving
Exposities

Met inmiddels ruim veertig jaar ervaring is de Oosterlanderkerk bij uitstek plek om elk werk tot zijn recht te laten komen

Concerten

Klassiek, zang, jazz, instrumentaal, musical, school- of experimenteel theater

Podium

Geen saaie blokkendoos met linoleum, maar een oorspronkelijk en multifunctioneel rijksmonumentOverzicht Activiteiten Zin in OosterlandCulturele Kring Wieringen


Stichting Culturele Kring Wieringen is begonnen in 1974 om de Oosterlanderkerk als expositie en concertruimte samen met de Kunst-kijk-boerderij te exploiteren. Daarnaast werden in deze stichtingen het Museumkoor en de Kindercantorij ondergebracht en werd in samenwerking met Triade (Den Helder) op projectbasis ook lesmateriaal gemaakt en muzikale vorming op de basisscholen van Wieringen verzorgd.

De stichting verzorgt verder het dagelijks beheer en de exploitatie van de Michaëlskerk als: concertpodium, cultuurpodium, plek voor theater, expositieruimte, opnamelocatie , trouw- en uitvaartlocatie.


De culturele Kring Wieringen is een culturele ANBI en publiceert jaarlijks haar jaarrekening. Via deze link kunt u de resultatenrekening bekijken.

Download

Wat is er binnenkort te doen?

Winter, lente, zomer of herfst, er is altijd wel wat te beleven in Oosterland. Zin in een uitje? Laat je inspireren door onze jaaragenda en bekijk naar welk concert, tentoonstelling, of evenementen je elke maand kunt gaan.