categorie | zininoosterland

wat

Aan het einde van Noord-Holland, waar Waddenzee land ontmoet ligt de romaanse Oosterlanderkerk. Ooit baken vanaf zee en heilige plaats, sinds 1969 ook vernieuwend thuis voor levensvragen en inspirerend cultureel podium. Liefhebbers van concerten, exposities en het vrije podium vinden hier een bijzonder programma dat uitnodigt om mee te doen, te creëren of gewoon te genieten. 

Zin in Oosterland laat zich vertalen als een uitgestoken hand, hand om mee te doen, hand om aan te pakken, hand om vast te houden, hand om mee samen te werken, hand van veelvormigheid en hand van scheppen. Pak ‘m aan en kom eens kijken, luisteren en voelen naar wat deze plek zo bijzonder maakt. 

In Oosterland bestaan geen doelgroepen, met een afgestemd programma, is cultuur zichzelf genoeg: puur en eenvoud. Ben je welkom als je levensvragen hebt, maar geen antwoorden wilt. Zijn er uiteenlopende concerten en exposities, die je tot tranen toe roeren, waarvan je kippenvel en een glimlach krijgt, waarvan je tenen soms krommen, kunst die je pakt, of waar je helemaal niets mee kunt. 

Is het niet heerlijk dat er zo’n plek bestaat? Welkom!