categorie | trouw en rouw

rouwen

Op zoek naar een plek voor de afscheidsplechtigheid van uw naaste? U bent welkom in de Michaëlskerk voor een afscheid in de vorm die bij u past. De kerk is beschikbaar voor een uitvaart die u zelf voorbereidt of voor een uitvaart waarbij u door ons wordt begeleid met mogelijke inzet van koor en/of theoloog. Daarnaast ondersteunen we u graag bij de gewenste opstelling om het afscheid voor ieder gezelschap met de juiste sfeer te ondersteunen. 

UPDATE: december 2020
De uitvaartbranche neemt extra maatregelen vanwege het coronavirus. Oosterland volgt hierin de branchevereniging BGNU en laat weten dat momenteel maximaal 30 mensen aanwezig mogen zijn bij een uitvaartplechtigheid in Oosterland. De maatregel geldt ook voor condoleancebijeenkomsten. Verder wordt geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden, conform de landelijke richtlijnen.

Meer informatie met betrekking tot uitvaartplechtigheden en het reserveren van de Oosterlanderkerk kun u mailen met ons kantoor. (zie de contactpagina)