categorie | ocm

Ademtocht 2024

za 30-03-2024


Ademtocht 2024: Op zaterdag 30 maart organiseert het OCM een stiltewandeling met aansluitend een kort meditatief moment in de Oosterlanderkerk.

Inmiddels is het een zinvolle traditie, Ademtocht op de vooravond van Pasen met dit keer als thema ‘Verbonden’.
De tocht bevat twee inspirerende onderdelen. Het eerste onderdeel is een wandeltocht waar het thema op verschillende manieren zichtbaar, hoorbaar en voelbaar gemaakt wordt. Naadloos aansluitend op de tocht wordt in de Oosterlanderkerk een kort meditatief moment gehouden.

Voor de wandeltocht is opgave vooraf noodzakelijk. U kunt zich opgeven tot uiterlijk 24 maart (zie aanmeldformulier onderaan deze pagina). Vermeld a.u.b. duidelijk het aantal personen.

Aanvang van wandeling: Vanaf 20.15 uur.
We starten vanuit het Scoutinggebouw aan de Keizerspoeldijk, waar wandelaars vanaf 20.00 uur welkom zijn en ontvangen worden met een kopje koffie.
Aanvangstijd van het meditatief moment in de kerk: 21.30 uur.
Kerk open om 21.15 uur. Opgave voor het bijwonen van het meditatief moment is niet nodig.

Aan het meditatief moment wordt meegewerkt door het Michaëlskoor, o.l.v. Karin Smits, Jan Dekker orgel en Annet de Groot contrabas. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname, wel staat er bij de uitgang in de kerk een schaal waarin u een bijdrage kunt doen.

Parkeren kan uitsluitend aan de Keizerspoeldijk. En niet bij of om de kerk.

Ver_borgen
Onderwerp
Naam
Straat/Huisnr.
PC/Woonplaats
Email Adres
Telefoonnummer
Bericht